ro en

Termeni si conditii

  1. A)    Conditii generale

www.bwb-anodizare.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ, pentru a vă oferi dvs. o prezentare a companiei și a serviciilor oferite, precum și oportunitățile de carieră pentru care sunt deschise procese de recrutare în cadrul BWB Surface Technology SRL.

 

Continuarea lecturării și utilizării acestui site reprezintă acordul dvs. implicit de a  respecta Termeni de utilizare, Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal și regulile stabilite de către compania noastră.

BWB Surface Technology SRL  își rezervă dreptul de a șterge sau de a actualiza oricând și fără nicio notificare  conținutul acestui site și a politicilor care îl guvernează. Data ultimei actualizări a termenilor apare în partea de sus a acestui acord.

 

Capacitatea de a accepta Termenii de Utilizare

Prin accesarea sau utilizarea acestui Site web, sunteți de acord să respectați Termenii de utilizare, precum și toți termenii și toate condițiile incluse sau menționate în prezentul și orice termeni și condiții suplimentare prezentate pe acest Site web. Dacă NU sunteți de acord cu toți acești termeni, NU trebuie să accesați sau să utilizați acest Site web.

 

Declarați și garantați că (a) aveți cel puțin 18 ani, (b) utilizarea de către dvs. a Site-ului web și a Conținutului este legală și nu încalcă nicio lege sau normă a jurisdicțiilor în care locuiți sau din care utilizați sau accesați în orice alt mod Site-ul web, (c) toate informațiile (dacă există) pe care ni le furnizați sunt corecte, (d) dețineți dreptul și capacitatea legală de a accepta acești Termeni de utilizare, (e) veți utiliza Site-ul web și Conținutul în conformitate cu acești Termeni de utilizare (iar, dacă sunteți distribuitor BWB Surface Technology, Contractul BWB și Politicile și procedurile), (f) veți utiliza Site-ul web și Conținutul în conformitate cu toate legile și normele aplicabile, (g) sunteți capabil(ă) să vă asumați și vă asumați cu adevărat orice riscuri legate de utilizarea Site-ului web și a Conținutului și (h) înțelegeți și acceptați termenii, condițiile și riscurile legate de utilizarea Site-ului web și a Conținutului.

 

  1.        B) Proprietate intelectuala

Acest website conține materiale care fie ne aparțin, fie pentru care deținem licență. Acest material include, dar nu se limitează la, design, layout, imagine, aspect și grafică. Reproducerea de orice alt fel decât în concordanță cu drepturile de copyright, menționate de Termenii de Utilizare este strict interzisă. Toate mărcile înregistrate reproduse pe acest site care nu sunt proprietatea sau pentru care nu se deține licență de către operator, sunt marcate corespunzăor pe website. Nimic de pe site nu poate fi interpretat ca o înstrăinare sau acordare a folosinței, în mod direct sau indirect sau de orice alt fel, a unei licențe sau drept de a utiliza orice marca, logo sau marca pentru un serviciu, afișate pe Site, fără a avea în prealabil permisiunea scrisă a proprietarului, cu excepția cazurilor descrise în acest document. Utilizarea neautorizată a acestui website poate declanșa o acțiune în judecată pentru daune sau o plângere penală.

 

Drepturi de autor şi/sau Drepturi asupra Desenelor şi Modelelor Industriale

BWB Surface Technology SRL este deținătorul site-ului de faţă. Toate fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secvențele animate /sonore precum și toate lucrările integrate în acest site sunt proprietatea companiei noastre sau a unor terți care ne-au autorizat pentru aceste utilizări.

Modelele pieselor prezentate în acest site sunt protejate în conformitate cu dispozițiile legale referitoare la dreptul de autor şi/sau drepturilor de proprietate intelectuală referitoare la protecția desenelor și modelelor industriale.

Reproducerile pe orice suport ale prezentului site şi/sau ale lucrărilor şi/sau modelelor de piese  care se regăsesc pe site sunt autorizate cu condiția acestea sa fie destinate unei folosințe strict personale, excluzând orice utilizare în scopuri publicitare şi/sau comerciale şi/sau de informare, astfel încât să se conformeze dispozițiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuală.

Orice reproducere care excede dispozițiilor de mai sus, fără a se fi obținut în prealabil autorizația BWB Surface Technology SRL este strict interzisă şi constituie infracțiune ce se pedepsește conform legislației în vigoare.

 

Drepturi de marcă

Logo-ul (blazon) BWB este  marca înregistrată.

Alte mărci menționate pe site sunt de regula identificate printr-o majusculă și sunt folosite de BWB Surface Technology SRL fie cu autorizația titularului, fie ca simplă indicare a unor produse sau servicii la care compania face trimitere.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea  mărcilor mentionate pe site, fără a fi obţinut în prealabil autorizaţie de la BWB Surface Technology SRL sau de la titularii respectivelor marci, constituie infractiune si  se pedepseşte conform legilor în vigoare.

 

  1. C)    Informatii despre produse si servicii

Informațiile redate pe site constituie  o prezentare generală a serviciilor oferite de BWB Surface Technology SRL. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare și nu atrag responsabilitatea BWB Surface Technology SRL.

Ne rezervăm dreptul de a modifica/actualiza, în orice moment informațiile expuse în prezentul website, în orice moment și  fără preaviz, fără ca urmările modificărilor să presupună responsabilitatea BWB Surface Technology SRL sau a angajaților săi.

Deși încercam sa evitam astfel de situații, exista totuși  posibilitatea (puțin probabila) ca informațiile și materiale oferite sa conțină erori sau omisiuni.

 

  1. D) Limitarea raspunderii

Utilizarea prezentului site se efectuează pe propria dvs răspundere.  În niciun caz, BWB Surface Technology SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru daune directe sau indirecte și în special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultând din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Conținutul site-ului este prezentat fără nicio garanție, de nicio natură.

Informațiile asupra serviciilor,tehnologiilor, caracteristicilor și preturilor corespund unei definiții la momentul redactării lor sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ şi deci nu sunt şi nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală a produselor şi serviciilor oferite de BWB Surface Technology SRL .

Orice material descarcat sau obținut în orice fel prin utilizarea site-ului serviciului se face pe propria responsabilitate și singurul responsabil pentru orice pagube rezultate din descărcarea unor astfel de materiale.

 

Link-uri

Site-ul poate conține trimiteri către alte website-uri, care sunt furnizate doar ca si o oportunitate suplimentara și poarta de acces pentru informația postata.  Nu ne asumam răspunderea pentru informațiile postate pe aceste website-uri adiționale menționate pe Site. Includerea link-urilor către alte website-uri nu reprezinta nicio  aprobare a conținutului acelor website-uri sau a diferiților termeni și condiții aplicabile folosirii acelor website-uri. Compania noastră nu este responsabila pentru pierderile, avariile sau alte responsabilități implicite, rezultate din utilizarea oricăruia din site-urile la care se face referire pe Site.