ro en

Despre Noi

BWB

BWB Surface Technology SRL, este membră a concernului internațional BWB Group, având sediul central în Elveția. Suntem prezenți și pe piața din România din 2010 (în Ghimbav, jud. Brașov) .

Ne mândrim cu o echipă de peste 90 de angajați ce deține o vastă experiență în domeniul anodizării. Urmărind mereu cu atenție tendințele tehnologice de pe piață pentru a identifica nevoile clienților noștri într-un timp util, le furnizăm răspunsuri inovatoare orientate spre dorințele acestora.

Misiunea BWB Surface Technology SRL este de a le oferi clienților servicii personalizate de cea mai înalta calitate în domeniul tratamentelor de suprafață a aluminiului. BWB Surface Technology SRL este furnizor aprobat Airbus și este acreditat NADCAP pentru procesele chimice și pentru control nedistructiv – NDT. Calitatea proceselor chimice efectuate în cadrul companiei este garantată prin laboratorul propriu, care este de asemenea certificat NADCAP.

Suntem certificați privind standardele de calitate și mediu, asigurând implicarea noastră nu doar pe hârtie dar și în executarea comenzilor.

1)   Acreditari - sisteme de de management al calității:

  • EN 9100 - Sisteme de management al calității. Cerințe ale organizațiilor pentru aviație, spațiu şi apărare - din anul 2015
  • ISO 9001 -  Sisteme de management al calităţii. Cerinţe - din anul 2015
  • OHSAS 18001 - Sisteme de management al sănătății şi securităţii ocupaţionale. Cerințe - din anul 2017

2)   NADCAP (Național Aerospace and Defence Contractor Accreditation Programme) - certificat de performanță pentru conformarea cu cerințele și standardele aerospațiale internaționale:

  • Nadcap CP - Procese Chimice - din anul 2016
  • Nadcap - Control Nedistructiv (metoda cu lichide penetrante fluorescente) - din anul 2018

Certificate:

Airbus-Approval-BWB-SRL
Airbus-Qualification-Attestation
CP_Nadcap Certif 2018
EN-9100-2018
ISO-9001-2015
NonDestructive Testing audit 194638 certificate
Protectia mediului

image